torstai 2. tammikuuta 2014

Tuija Lehtinen - Suklaapolkuja
Julkaisuvuosi: 2008
Sivumäärä: 255
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511230069


Takakansi kertoo:

Meteorologi Elsa Karimo tulkitsee työkseen arvaamattomia sääkarttoja myrskyineen ja helteineen. Hänen parisuhteessaan ennustajan taidoille ei kuitenkaan ole käyttöä, sillä kotona vallitsee tasainen matalapaine. Hänen miehensä ekologi Turo Marttilan mielenkiinto suuntautuu Elsan ennakkoluulottomista viettely-yrityksistä huolimatta lähinnä hyönteisiin, joita hän reissaa tutkimassa maailmalla.
Oman mausteensa suhdesoppaan tuovat Turon 12-vuotias tytär lemmikkirottineen sekä Elsan vauvabuumin valtaamat ystävät. Miten he jaksavat höpöttää raskauksistaan ja vauvoistaan jatkuvasti? Ja miksi Elsalle tulee heidän jutuistaan niin levoton olo? 

 
Arvostelijan mielipide:

Ihan perus Tuija Lehtistä, teksti siis oli humoristista ja suhteellisen viihdyttävää luettavaa. Ei ehkä niitä parhaimpia Lehtisen kirjoja, mutta hyvä kuitenkin. Pystyin hyvin kuvittelemaan itseni keskelle sitä kaikkea draamaa mitä kirjassa oli. Jotkut kohdat nostivat myös hiukan tunteita pintaan.

Hahmot olivat myös uskottavia ja kiinnostavia, ja heihin oli hyvä samaistua. Jotkut hahmoista olivat kyllä isoja kysymysmerkkejä, enkä saanut heistä oikein mitään irti.

Suosittelen Tuija Lehtisen kirjoista pitäville, itse kun en niitä turhan montaa ole lukenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti