torstai 2. tammikuuta 2014

Becca Fitzpatrick - Riitasointu
Kirjasarja: Hush, hush (osa 2/4)
Julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 327
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510386576


Takakansi kertoo:

Vaikka Noran olisi pitänyt tietää, että suhde suojelusenkelinä toimivan nuorukaisen kanssa ei ole helpoimmasta päästä, tulevat seurustelun arki ja haasteet yllätyksenä. Nora ei pääse eroon tunteesta, että Patch salaa häneltä asioita ja huomaa epäilevänsä tämän tunteiden syvyyttä. 
Lisää epäluuloja herättää Patchin outo ja äkillinen kiinnostus sietämätöntä Marcieta kohtaan - asia, jota yhä etäisemmäksi muuttuva poika ei suostu selittämään. Samalla kuin erimielisyydet uhkaavat erottaa parin lopullisesti, kasvaa Noran kiinnostus oman menneisyytensä mysteereihin: mitä tarkkaan ottaen tapahtui Noran isälle? Ja onko asialla mitään tekemistä sen pelottavan totuuden kanssa, että Nora tietää olevansa nefilin jälkeläinen?
 
Arvostelijan mielipide:

Ensimmäinen osa oli huomattavasti parempi kuin tämä, mutten myöskään kiellä tämän kirjan koukuttavuutta. Välillä alkoi lukiessa ärsyttämään päähenkilöiden touhu ja jatkuva kinaaminen.
Tässäkin koukuttaa Patchin salaperäisyys, salaisuuksia avataan tässä kirjassa jo hiukan, muttei kuitenkaan niin paljoa kuin olisin toivonut. Ehkä se saakin lukijat kiinnostumaan taas seuraavasta osasta.

Kirja ei myöskään ole niin lässy kuin Twilight -sarja, vaan kertoo pariskunnasta, joiden on hengenvaarallista ja lähes mahdotonta olla yhdessä, molemmat näistä hahmoista tiedostaa tämän jollakin tasolla, eikä nainen vain vonkaa miestä olemaan kanssaan. Vaikkakin tässä kirjassa Nora haikailee lähes koko kirjan ajan Patchin perään. Uusi henkilö lisääkin kirjan mielenkiintoisuutta.

Suosittelen kirjasarjaa niille, jotka janoavat välillä jotain muuta kuin vampyyrikirjallisuutta, onhan tässä kuitenkin vampyyreiden tilalla enkeleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti