torstai 2. tammikuuta 2014

Maggie Stiefvater - Häivähdys
Kirjasarja: Väristys (osa 2/3)
Julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 345
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510371459


Takakansi kertoo:

"Toukokuussa 2010 ilmestynyt Väristys oli herkkä aloitus vangitsevalle, ihmissusilegendaa raikkaasti tulkitsevalle rakkaustarinalle. Sam ja Grace ovat taistelleet saadakseen toisensa, ja metsä heidän välillään näyttää kadonneen. Mutta heidän tulevaisuudelleen lankeaa uusi varjo. Häivähdys on romaani elämästä odotuksen jälkeen. Se on romaani pojasta, jonka sutena viettämät vuodet ovat takana, ja tytöstä, joka on menettää ihmisyytensä. Riittääkö vain häive ihmisestä pitämään rakastavaiset kiinni toisissaan?
 
Arvostelijan mielipide:

Ei niin hyvä, kuin trilogian ensimmäinen kirja, mutta luettava kuitenkin. Kutkuttavan jännittävä kirja, löytyy tästäkin sopivasti romantiikkaa. Kirjan henkilöt olivat jälleen kerran loistavia, erityisesti uusi tuttavuus Cole oli hyvä ja mielenkiintoinen lisäys. Henkilöihin oli todella hyvä samaistua ja luonteissakaan ei ollut valittamista, myös heidän tunnetilansa kuvailtiin hyvin.

Tämä kirja sopii hyvin niille jotka ovat kyllästyneet ainaisiin vampyyrikirjoihin ja janoavat muuta hyvää fantasiakirjallisuutta. Yksinkertaisuudessaan kirjassa on todella koskettava ja kaunis, mahdottomalta tuntuva rakkaustarina. Loppu jäi niin jännittävään kohtaan, etten malta odottaa trilogian päätösosaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti