torstai 2. tammikuuta 2014

P.C. Cast - Valittu

Kirjasarja: Yön talo (osa 3/12)
Julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 301
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511247067


Takakansi kertoo:

Zoeyn paras ystävä Stevie Rae on muuttunut irvokkaaksi zombiksi, ja hänet täytyy pelastaa luisumasta lopullisesti pimeyden voimien valtaan.Zoey ei tiedä, mitä tehdä. Salaisuutta ei voi kertoa muille Yön talon asukkaille. Juuri nyt etuoikeutettu asema jumalatar Nyksin valittuna tuntuu taakalta. Yksinäisimmällä hetkellä Zoey vaistoaa voivansa luottaa ihmiseen, johon viimeksi olisi kuvitellut.
 
Arvostelijan mielipide:

Juonessa oli muutamia jännittäviä kohtia, ei kuitenkaan niin paljoa kuin aikaisemmissa osissa. Jäin kaipaamaan enemmän perehtymistä Stevie Raen muuttumiseen, joka on kuitenkin yksi suurimmista juonenkäänteistä tässä kirjassa.

Kirjassa perehdyttiin taas liian paljon Zoeyn poikasotkuihin, toki ne ovat lähes jokaisen teinin normaalielämää, mutta kuitenkin, olisi mukavaa lukea tältä kirjasarjalta vähän enemmän, kun mahdollisuuksia juoniin luulisi olevan useita, ainakin tätä aihetta ajatellen. Välillä tuntuu ettei kirjasarja edes kerro vampyyreistä, vaan normaalista kouluelämästä.

Kaikista tähänastisista lukemistani osista tämä oli kyllä huonoin, juurikin tuon juonen puuttumisen takia, sekä juonen paikallaan junnaamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti