torstai 2. tammikuuta 2014

P.C. Cast - Vainottu
Kirjasarja: Yön talo (osa 5/12)
Julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 416
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511258377


Takakansi kertoo:

Zoey ystävineen on paennut koululta ja piileskelee maan alla Stevie Raen ja ällöjen punaisten tulokkaitten tyyssijassa. Maanalaisen väen olemassaolo ei ole enää Neferetin oma pikku salaisuus vaan koko koulun tiedossa. Mutta Neferetillä on nyt puolellaan väkevin pahuuden voima, muinainen Kalona, joka on kietonut talon väen pikkusormensa ympärille - hän on kuin himottavaa, tappavaa myrkkyä.Zoeyn on etsittävä ratkaisua kaukaa edellisistä elämistä asti. Mutta pystyykö hän vastustamaan Kalonan suloista pedonkatsetta?
 
Arvostelijan mielipide:

En pitänyt tästä kirjasta ihan niin paljoa kuin aikaisemmista, vaikka tämäkin oli koukuttava kirja, eikä lukemista saanut lopetettua. Kirjan juoni junnaa kuitenkin aika paljon Zoeyn miessotkujen ympärillä, niitä kun tulee jatkuvasti vaan lisää.

Olisin jollain tavalla toivonut Stevie Raen muuttuvan enemmän "kuolemansa" jälkeen, jotta kirjaan olisi siltäkin osin saatu enemmän jännitystä. Kirjasta on annettu paljon palautetta teinislangin osalta, joka kyllä itseänikin tässä välillä ärsyttää, hahmoista olisi jo pelkästään korjaamalla tämän saatu vähän enemmän aidompia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti