torstai 2. tammikuuta 2014

Stephenie Meyer - Uusikuu
Kirjasarja: Houkutus (osa 2/4)
Julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 455
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510332528


Takakansi kertoo:

Bella Swanin mielestä on jotain tärkeämpää kuin itse elämä: Edward Cullen. Vampyyrin rakastaminen on kuitenkin vaarallisempaa kuin hän olisi koskaan voinut kuvitella. Heidän suhdettaan uhkaavat ennakkoluulot sekä läheiset ja rakkaat, ja ongelmat ovat vasta alkamassa. 18-vuotispäivän kynnyksellä Bella on surullinen, sillä hän ei haluaisi vanheta – Edward kun on ikuisesti 17-vuotias. Vastentahtoisesti vietetyillä syntymäpäivillä hän saa lahjapaperista haavan ja vuotaa verta verenhimoisten vampyyrien edessä... 
 
Arvostelijan mielipide:

En pitänyt tästä kirjasta läheskään niin paljoa kuin ensimmäisestä. Toki tässäkin oli muutamia jännittäviä - vaikkakin ennalta arvattavia kohtia, kuten Jacobin muuttuminen ihmissudeksi ja Bellan ja Jacobin lähentyminen. Jäin kaipaamaan kirjalta jotain uutta ja ihmeellistä, ei vain samojen asioiden pyörittämistä, ehkäpä vielä jotain suurta tunneryöppyä ja kolmiodraamaa myös Edwardin puolelta.

Hahmoista Bella alkoi välillä ärsyttää, tapa jolla hän kaipasi Edwardia ja rypi välillä itsesäälissä. Bellan ja Edwardinkin suhde tuntuu välillä jotenkin epäaidolta, kaikki on vaan liian täydellistä, eikä sen suurempia vastoinkäymisiä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti