torstai 2. tammikuuta 2014

Becca Fitzpatrick - Langennut enkeli
Kirjasarja: Hush, hush (osa 1/4)
Julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 299
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510378991


Takakansi kertoo:

Romanssinpoikaset eivät ole Nora Greytä varten, vaikka hänen paras ystävänsä Vee Sky tyrkyttääkin koulun kaksilahkeisia minkä ehtii. Koska kukaan heistä ei kiinnosta, itsenäinen Nora keskittyy mieluummin opintoihinsa. 
Kaikki kuitenkin muuttuu, kun kouluun saapuu Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja komean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeellisen tarkkanäköiset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? Poika tuntuu olevan kaikkialla missä Norakin ja tietävän hänestä jopa ystäviä enemmän. Rakastuminen ei ole koskaan ollut näin enkelimäisen ihanaa - ja äkkiä myös tappavan vaarallista. Patchin ilmaantumiseen kytkeytyy sarja selittämättömiä ja pelottavia tapahtumia, jotka saavat Noran epäluuloiseksi. Voiko Patchiin turvautua vai pitäisikö juuri häntä varoa? 
 Noran etsiessä vastauksia hän törmää totuuteen, joka on kaikkea muuta kuin yksiselitteinen. Hän huomaa olevansa osa kostonhimosta, pyhistä lupauksista, enkeleiden lankeemuksista ja kielletystä rakkaudesta koostuvaa vyyhteä. Käynnissä on ikiaikainen taistelu, joka käydään kuolemattomien ja langenneiden sielujen kesken...
 
Arvostelijan mielipide:

Todella hyvä ja jännittävä kirja. Suosittelen kaikille fantasiasta ja pienestä romantiikasta pitäville. Kirja ei missään tapauksessa ollut liian romanttinen, älkää ihmiset pelästykö sanaa romanttinen. ;)

Patch on aikamoinen hurmuri, sellainen paha poika johon kaikki lukijat ihastuvat. Henkilöt olivat muutenkin mielenkiintoisia ja hyvin kuvattuja. Ainoa kysymysmerkki oli Patch, mutta sehän onkin kirjan tarkoitus, herättää huomattavasti enemmän mielenkiintoa kirjaa kohtaan kun mukana on yksi salaperäinen muukalainen, josta haluaisi vain tietää enemmän ja saada kaikki hänen salaisuutensa selville.

Kirjaan uppoutuu oikein toden teolla sitä lukiessa, ehkä se oli vähän turhan samankaltainen Houkutuksen kanssa, mutta kuitenkin niin erilainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti