torstai 2. tammikuuta 2014

Alyson Noël - Sininen kuu
Kirjasarja: Kuolemattomat (osa 2/6)
Julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 318
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511249870


Takakansi kertoo:

Ever on alkanut päästä sisälle Damenin kiehtovaan maailmaan, jyvälle kuolemattomuuden ihmeellisestä olemuksesta ja löytämään uudet uskomattomat voimansa. Mutta yhtäkkiä Damenin käytös saa todella omituisia piirteitä ja hänen maagiset voimansa alkavat traagisesti hiipua. Ever etsii vastauksia Valonmaasta, ulottuvuudesta elämän ja kuoleman välillä, ja hänelle paljastuu asioita Damenin pitkästä, synkeästä historiasta. Myös ajan olemuksen salaisuus paljastuu Everille. Sinisen kuun aikaan hän voi palata ajassa taaksepäin ja pelastaa perheensä. Tai hän voi pelastaa päivä päivältä heikkenevän Damenin. Molempiin hän ei kykene - on tehtävä valinta.
 
Arvostelijan mielipide:

Pidin tästä kirjasta paljon enemmän, kuin ensimmäisestä osasta. Juoni oli mielenkiintoinen ja jännittävä, sai lukemaan kirjan yhdessä hujauksessa, lukuunottamatta vähän tahmaista alkua.

Uusi henkilö Roman oli myös melko kiinnostava, joskin käytös välillä tuntuikin jääneen lapsen tasolle - sitä olisi voinut kehittää vähän aikuismaisempaan ja kokeneempaan suuntaan.

Kirjan loppu oli myös yllättävä, positiivisella tavalla siis ja uskoisin että moni tämän kirjan lukeneista on haalinut itselleen seuraavankin osan, näin ajattelin ainakin itse tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti