torstai 2. tammikuuta 2014

P.C. Cast - Petetty

Kirjasarja: Yön talo (osa 2/12)
Julkaisuvuosi: 2010
Sivumäärä: 351
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511241935


Takakansi kertoo:

Viettelevä menestyssarja saa odotettua jatkoa. Zoey Redbird on hyväksynyt kutsumuksensa Yön talossa, vampyyrien sisäoppilaitoksessa. Hän on jumalatar Nyksin valittu ja erilainen kuin muut: yksikään vampyyri ei ennen häntä ole hallinnut kaikkia viittä elementtiä.Uusien ystäviensä ansiosta Zoey tuntee silti kuuluvansa joukkoon, ja astuu Pimeyden tytärten johtoon. Ja mikä parasta, hänellä on koulun kuumottavin poikaystävä - tai oikeastaan kaksi... Sitten tapahtuu jotain traagista, ja jäljet johtavat Yön taloon. Zoeyn on katsottava totuutta silmiin, vaikka petos saattaa olla liian raskas kantaa.
 
Arvostelijan mielipide:

Parisuhdedraamaa pursuava kirja, pientä hellyyttä ja romantiikkaa unohtamatta. Melko koukuttava kirja, kuten edeltäjänsäkin. Ei ehkä niin paljoa juurikin vampyyreihin liittyvää matskua kuin olisin olettanut ja odottanut.

Juoni rullasi välillä hitaasti eteenpäin ja siinä oli aika paljon ennalta-arvattavia kohtia, mutta kuitenkin lukeminen kävi sutjakkaasti ja teksti oli yksinkertaista. Olisin kaivannut tähänkin kirjaan enemmän fantasiaa, fantasiakirjasta kun puhutaan. Kirjan idea on ollut nerokas, mutta juonta ei ole ehkä mietitty ihan loppuun asti, keskitytään vain enemmän poikasotkuihin, kuin vampyyrijuttuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti