perjantai 3. tammikuuta 2014

P.C. Cast - Lumottu

Kirjasarja: Yön talo (osa 6/12)
Julkaisuvuosi: 2012
Sivumäärä: 432
Kustantaja: Otava
ISBN: 9789511258384


Takakansi kertoo:

Zoey Redbird on karkottanut viettelevän mustasiipisen paholaisen ja langenneen ylipapittaren Yön talosta, mutta Afroditen näyt varoittavat uudesta vaarasta. Zoey on ainoa joka voi vaikuttaa asioiden kulkuun. Pelastaakseen läheisensä hänen on kuljettava kohti pahuutta ja kohdattava muinainen Kalona. Uskaltaako hän altistua lumoukselle?
 
Arvostelijan mielipide:

Yön talo kirjasarjan kuudes osa. Pidin tästä kirjasta kaikista aiemmin ilmestyneistä sarjan kirjoista eniten, juurikin juonenkäänteiden takia.

Juoni kulki sujuvasti ja nopeasti, eikä niin kauheasti takkuillut, kuten joissain aiemmissa sarjan kirjoista. Pidän kirjan kerrontatavasta kun saa lukea kirjaa enemmänkin kuin yhden hahmon näkökulmasta. Kirjassa oli muutama tunteellinenkin ja todella jännittävä kohta. Toki tässäkin oli paljon ennalta-arvattavia kohtia, vaikkakin loppua en todellakaan olisi osannut ennusaa. En malttaisi millään odottaa, että saan jatko-osan käsiini.

Hahmoina Afrodite on kasvanut henkisesti eniten kirjan ensimmäisestä osasta, Zoey taas tuntuu junnaavan paikoillaan monien eri tunteidensa kanssa. Jollain tavalla tunsin helpotusta siitä, että Heath kuoli, olisipa taas yksi miessotku ja takertuja vähemmän. Odotan myös jonkin sortin romanssia korppi-ilkkuja Refaimin ja Stevie Raen välille, sellaista kiellettyä rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti