torstai 2. tammikuuta 2014

Stephen King - Jälkeen keskiyön
Kirjasarja: Skeleton crew (osa 1/2)
Julkaisuvuosi: 1991
Sivumäärä: 313
Kustantaja: Book studio OY
ISBN: 951-661-401-6


Takakansi kertoo:

Stephen King vie lukijan salaperäisille takapihoille ja kujille, ihmismielen arvaamattomiin syvyyksiin, maailmaan joka ei päästä otteestaan ennen vapauttavaa aamunkoittoa. Suotta hän ei ole maailman tämän hetken luetuin kirjailija!

Arvostelijan mielipide:

Kirja sisältää yhdeksän Stephen Kingin novellia: Usva, Täällä tiikereitä on, Apina, Kain karkasi kimppuun, Rouva Toddin oikotie, Jauntti, Hääkeikka, Vainoharhainen: Loitsu ja Lautta. Eniten pidin novelleista Usva, Rouva Toddin oikotie ja Jauntti. Henkilöt niissä olivat kiinnostavat ja teksti kulki sujuvasti eteenpäin. Ne olivat myös novelleista pisimmät, joten tarinaan pääsi mielestäni paremmin sisälle.

Kaikkein mitäänsanomattomin novelli oli Täällä tiikereitä on. En oikein ymmärtänyt koko novellin ideaa. Enkä oikein muutenkaan innostunut noista lyhyemmistä novelleista. Valitettavasti mitkään näistä ei kuitenkaan nostattanut ihoa kananlihalle ja saanut aikaan kylmiäväreitä, kuten useimmat Kingin kirjat tekevät. Eniten pidän Stephen Kingin kirjoittamista romaaneista ja niitä hän osaa mielestäni kirjoittaa myös paremmin kuin näitä novelleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti