torstai 2. tammikuuta 2014

Cecilia Ahern - Ps. Rakastan sinua
Julkaisuvuosi: 2005
Sivumäärä: 510
Kustantaja: Gummerus
ISBN: 9512064138


Takakansi kertoo:

Holly ja Gerry ymmärtävät toisiaan puolesta sanasta, ja heillä on hauskaa jopa kinatessa. Holly ei voi edes kuvitella elävänsä ilman miestään! Mutta Gerry kuolee yllättäen, ja Holly vaipuu surun syövereihin. 
Holly herää horteestaan vasta kolme kuukautta Gerryn kuoleman jälkeen, kun hän saa äidiltään paksun kirjekuoren jonka päällä lukee "Lista".
Kaikki on alkanut rakastavaisten vitsistä: mitä ihmettä Holly tekisi, jos Gerry ei olisi muistuttelemassa häntä arjen pikkuasioista? Valot jäisivät sammuttamatta, laskut maksamatta ja maito ostamatta. Gerry on ottanut kaiken huomioon ja kirjoittanut Hollylle kymmenen "muistilistaa", yhden jokaiselle kuukaudelle joka seuraa hänen kuolemaansa. Gerryn kirjeet auttavat Hollya tekemään surutyötään, ja kaiken lisäksi tuntuu siltä, että Gerry on punonut kokonaisen juonen Hollyn uutta elämää varten.

 
Arvostelijan mielipide:

Aivan loistava kirja! Ei voi muuta sanoa. Kirja ei ole mitenkään erikoisen siirappinen tai lässy, kuten sen odotin olevan nimensä perusteella. Suosittelen lämpimästi kaikkia romantikkoja lukemaan tämän.

Kirjasta on tehty myös elokuva, mikä ei kuitenkaan vedä vertoja tälle, mikäli katsoit elokuvan ja pidit sitä huonona, etkä sen takia halua lukea kirjaakaan niin pyhpah, suosittelen lukemaan ennakkoluuloistasi viis. Lyhyesti sanottuna siis: koukuttava ja hyvä kirja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti