torstai 2. tammikuuta 2014

Maggie Stiefvater - Ikuisuus
Kirjasarja: Väristys (osa 3/3)
Julkaisuvuosi: 2011
Sivumäärä: 442
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9789510382035


Takakansi kertoo:

"Väristys-romaanissa Sam ja Grace löysivät toisensa. Häivähdyksessä he taistelivat saadakseen olla yhdessä. Nyt he tuskin näkevät toisiaan, sillä suden muoto ottaa Gracen valtaansa yhä useammin. Kun metsästä löydetään nuoren tytön ruumis, kylässä julistetaan sota susia vastaan. Vain Sam ystävineen tietää, että aseet kohdistuvat samaisiin ihmisiin, joita vanhemmat haluavat susilta suojella. Kierre on katkaistava. Grace on saatava pois metsästä. Ikuisesti.
 
Arvostelijan mielipide:

Luultavasti se kaikkein parhain trilogian osa, harmi että tämäkin sarja päättyy. Todella jännittävä ja suurella romantiikalla höystetty kirja. Henkilöt olivat taas kerran erittäin onnistuneita. Tämä oli trilogian kaikkein koskettavin kirja, meinasi itselläkin välillä tulla tippa linssiin. Kirja oli todella mukaansatempaava, eikä sitä olisi malttanut jättää ollenkaan kesken.

Kaiken kaikkiaan tässä trilogiassa oli todella kaunis ja herkkä, mahdoton rakkaustarina, mutta mahdottomuus tekeekin kaikesta mahdollista. Kirjan loppu jäi kuitenkin vähän auki, mutta kuitenkin hyvällä tavalla. Lopun muuttaminen olisi saattanut pilata koko hyvän lukukokemuksen, jonka olen tältä trilogialta saanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti