torstai 2. tammikuuta 2014

James Herbert - Rotat


Julkaisuvuosi: 1993
Sivumäärä: 195
Kustantaja: WSOY
ISBN: 9510189413


Takakansi kertoo:

Kautta aikojen rotat ja ihmiset ovat olleet verivihollisia. Mutta nyt voimasuhteet ovat kääntymässä toisinpäin. Ympäri Lontoota alkaa kuulua yhä vain hurjempia raportteja rottien hyökkäyksistä. Pummeja löydetään elävältä syötynä, työmatka maanalaisessa muuttuu painajaiseksi metrojunan jäädessä tunneliin sähkökatkoksen vuoksi, kokonainen koulu joutuu jyrsijöiden hyökkäyksen kohteeksi. 
Johtajanaan valkoinen mutanttirotta uusi uljas rottarotu on julistanut sodan ihmiskuntaa vastaan. Aseina jyrsijöillä on terävät hampaat ja - vielä pahempaa - uusi ruton veroinen tauti. Yksikin puraisu, ja uhri kuolee vuorokauden sisällä. Ensin Lontoo, sitten muu maailma ? 
 
Arvostelijan mielipide:

Tässä kirja kauhun ystäville. Yksi parhaimpia kauhukirjoja mitä olen lukenut. Kirja ei välttämättä sovi kaikkein herkkänahkaisimmille, lähinnä niille jotka pitävät suolenpätkistä ja irtonaisista silmämunista kauhun keskellä.

Kirja oli todella jännittävä alusta loppuun asti. Välillä kirjan juoni haahuili ihan minne sattui, mutta palasi lopulta taas takaisin raiteilleen. Kirja ei sovi lapsille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti