maanantai 9. maaliskuuta 2020

Estelle Maskame: Älä kerro kenellekään

17-vuotiaalla Tyler Brucella on upea tyttöystävä, kova maine ja iso kaveriporukka. Itsevarman, kapinallisen kuorensa alla Tyler on kuitenkin palasina eikä tiedä, kuka edes oikeasti on - ja hän tekee kaikkensa pitääkseen sen salaisuutena.
Sitten eräänä kesänä Eden tulee jäädäkseen. Hän on avoin, fiksu ja paljon vetävämpi kuin ei-biologisen siskopuolen pitäisi olla. Eden näkee, että Tylerin pahan pojan roolin takana piileskelee haavoittuva poika, joka otti kaikki iskut vastaan. Eden on ensimmäinen, joka saa Tylerin puolustuksen murenemaan.

Älä kerro kenellekään on DIMILY -trilogian jatko-osa, jossa päästään sukeltamaan Tylerin ajatuksiin. Kirjassa vuorotellaan nykyhetken ja viiden vuoden takaisten tapahtumien välillä, kun Tylerin isä pahoinpiteli häntä.

Pidin myös tästä kirjasta todella paljon. Kirja auttaa ymmärtämään paremmin Tyleria ja antaa vastauksia, jotka jäivät itseäni mietityttämään trilogian ensimmäisessä osassa. Pidin Tylerista jo ennen tätä teosta, mutta tämän kirjan myötä aloin pitää hahmosta vieläkin enemmän. Kirjassa käsitellään vaikeaa aihetta, eikä tapahtumia ole juurikaan kaunisteltu, joten se on välillä aika surullista ja tunteikasta luettavaa ja sai ainakin itselläni kyyneleet silmiin.

Harmikseni joudun jättämään nyt nämä hahmot taakseni kun viimeinenkin osa heidän rakkaustarinastaan on nyt luettu, eikä jatkoa ole näillä näkymin luvassa.


Alkuperäinen nimi: Just don't mention it, 2018
Arvosana: 4½
Sivut: 509
Gummerus, 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti