sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Sara Shepard - Virheetön

Uhkaavat viestit jatkuvat, ja yksi kerrallaan ne pakottavat tytöt ratkaisuihin, jotka muuttavat heidän elämäänsä lopullisesti. Kuka voi tietää tämän kaiken heidän menneisyydestää, nykyisyydestään, tunteistaan - valheistaan?

Virheetön jatkaa Valehtelevien viettelijöiden sarjaa toisena osana. Kaupungin hylkiö Toby on tullut takaisin kaupunkiin ja tytöt alkavat uskoa enemmän ja enemmän A:n olevan Toby. Uhkaavien viestien lähettely jatkuu ja tyttöjen suuret salaisuudet alkavat rakoilla. Pian metsästä kuitenkin löytyy uusi ruumin, jolloin kaikki tyttöjen uskomukset kääntyvät päälaelleen.

Odotin enemmän Arian ja Ezran välienselvittelyä, mutta Aria löysikin uuden olkapään häntä lohduttamaan, joka sai taas Hannan mustasukkaisuuden nostamaan päätään. Myöskään Spencerin suhde ei ottanut onkeensa. Vähän tuntuu että seuraav osa on pulloillaan draamaa.

Hahmoista Emily on edelleen se joka ei oikein iske kiinnostamattomuudellaan, mutta ehkä hänestäkin saa tulevaisuudessa enemmän jotain irti. A puolestan vaikuttaa vähän lällyltä uhkailuineen. Tietty itse tv-sarjaa seuranneena jatkuva vertailu on enemmän sääntö kuin poikkeus, ja sarjassa A nimenomaan osaa hoitaa hommansa.


Alkuperäinen nimi: Flawless, 2007
Arvosana: 4
Sivut: 305
Gummerus, 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti