tiistai 1. marraskuuta 2016

Kiersten White - Loputtomasti

Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori, mutta yliluonnollinen menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Kansainvälisessä paranormaalien hallintavirastossa on uusi johtaja, joka haluaa Evien takaisin päämajaan. Pimeän hovin kuningatar kiduttaa ihmisiä myrkyllisessä valtakunnassaan. Ja kaiken lisäksi yliluonnolliset olennot ovat itsepintaisesti sitä mieltä, että Evie on ainoa, joka voi pelastaa heidän henkensä. Kello tikittää koko yliluonnolliselle maailmalle, ja sen kohtalo lepää yksin Evien käsissä. Se siitä normaalista.

Loputtomasti on Paranormaali -trilogian päätösosa. Kiersten White onnistui tarjoamaan trilogiallaan vähän erilaisuutta fantasiakirjojen maailmaan, mutta valitettavasti sarjan päätösosa ei oikein itseäni sykähdyttänyt, vaan oli ottanut mielestäni takapakkia edeltäjiinsä verrattuna. Kirjassa oli toki paljon eri tapahtumia ja kohokohtia, mutta ne tuntuivat jotenkin laimeilta. Keijumaailmassa vierailu oli kylläkin mukavaa luettavaa. Kirjan loppu oli hyvä ja osittain jopa hieman haikeakin.

Evie alkoi saada tässä kirjassa välillä vähän lapsellisia piirteitä, enkä pitänyt muutenkaan kun tähän kirjaan oli tungettu "teinislangia" kun sitä ei edeltävissä osissakaan ollut. Jack tuli kuin tulikin takaisin, mutta ei saanut niin isoa roolia kuin aiemmin.


Alkuperäinen nimi: Endlessly, 2012
Arvosana: 3
Sivut: 362
Gummerus, 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti