perjantai 2. joulukuuta 2016

Kiera Cass - Eliitti

Nyt kun joukko on rajattu kuuden tytön Eliittiin, kilpailu prinssi Maxonin sydämestä muuttuu yhä raivokkaammaksi - ja America yrittää vieläkin selvittää todelliset tunteensa. Rakastaako hän Maxonia, joka voisi tehdä hänen elämästään tarumaista? Vai kuuluuko sydän ensirakkaudelle, Aspenille?

America tarvitsee päätöksentekoon epätoivoisesti lisää aikaa. Muut Eliittiin kuuluvat tytöt kuitenkin tietävät tarkalleen, mitä haluavat - ja American mahdollisuuden päättää tulevaisuudestaan on lipeämässä hänen ulottumattomiinsa.

Eliitti on Valinta -sarjan toinen osa, joka ei yllä edeltäjänsä tasolle, mutta on kuitenkin koukuttavaa luettavaa. America pähkäilee kahden ihastuksensa välissä, jolloin Maxonin mielenkiinto jakautuu myös toiselle Eliittiin kuuluvalle tytölle. Eliitti on tasaista luettavaa, joka tarjoaa kuitenkin myös omia huippuhetkiään ja arvaamattomia juonenkäänteitä. Kuninkaan inhokki ja kansanäänestyksen mukaan huonoin Eliitin tytöistä oleva America kuitenkin porskuttaa eteenpäin, odotan innolla seuraavaa osaa. Miten American julkinen tempaus vaikuttaa kansan mielipiteisiin?

America on edelleen hyvä ja uskottava hahmo, ainoana miinuksena on hänen tekopyhä mustasukkaisuutensa Maxonista kun herra viettää myös muiden ladyjen kanssa laatuaikaa, samalla kun America itse viettää salaista laatuaikaa Aspenin kanssa. Aspen puolestaan saisi olla vähän kovempi jätkä, eikä vain tyytyä elämään kakkosvaihtoehtona tai muuten vain pompoteltavana.


Alkuperäinen nimi: The Elite, 2013
Arvosana: 4
Sivut: 317

Pen & paper, 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti