sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Kiera Cass - Kruunu

Kun Eadlynista tuli ensimmäinen oman Valintansa järjestänyt Illéan prinsessa, hän ei odottanut rakastuvansa kehenkään kolmestakymmenestäviidestä kosijastaan. Mutta kun palatsin tapahtumat sysäävät häntä entistä enemmän huomion keskipisteeksi, Eadlyn tajuaa, että hän ei ehkä tahdokaan jäädä yksin.
Eadlyn ei vieläkään usko saavansa samanlaista satumaista rakkaustarinaa kuin vanhempansa kaksikymmentä vuotta aiemmin. Joskus sydän saattaa kuitenkin yllättää... ja nyt Eadlynin on tehtävä valinta, joka tuntuu vaikeammalta - ja tärkeämmältä - kuin hän on koskaan osannut odottaa.

Valinta -sarjan viimeinen osa Kruunu jatkaa romanttisen sarjan loppuhuipennukseen. American tyttären Eadlynin on tullut aika valita itselleen puoliso, kuten hänen isänsäkin on aikoinaan tehnyt. Palatsin tapahtumat kuitenkin varjostavat Eadlynin elämää, eikä tapahtumia helpota yhtään menneisyydestä tuttu vieras joka on pilata kaiken. Kaiken lisäksi Eadlynin sydän alkaa sykkiä yhdelle pojalle, hän ei vain satu olemaan mukana valinnassa.

Juoni oli aika ennalta-arvattava, varsinkin lopputuloksen suhteen, mutta eipä tuo haitannut. Parin kielletty rakkaus oli niin somaa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen, molemmat saivat sen mitä halusivat ja sarja päättyi onnistuneesti. Olin aluksi vähän pettynyt että American tarinaa jatkaa hänen tyttärensä, mutta lopputulos oli kuitenkin hyvä, American ja Maxoninkin hallitsijaelämään saatiin samalla päätös ja he saavat nauttia toisistaan. Kaiken kaikkiaan olen todella tykästynyt tähän sarjaan, Cass on todellakin tiennyt mitä tekee, itse en ainakaan meinannut saada laskettua tätäkään osaa käsistäni, vaan ahmaisin sen yhdeltä istumalta lähes kokonaan. Olo on vähän haikea että tämä loppui, mutta turha pitkittää valmista sarjaa.

Alkuperäinen nimi: The crown, 2016
Arvosana: 4,5
Sivut: 270
Pen & Paper, 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti