lauantai 29. heinäkuuta 2017

Sara Shepard - Tappava

Kadonneiden rosewoodilaisten määrä sen kuin kasvaa, ja Rosewoodissa "kadonnut" tarkoittaa yleensä samaa kuin "kuollut". Hannasta, Ariasta, Spenceristä ja Emilystä tuli valehtelijoita, kun he tutustuivat kauniiseen Alison DiLaurentisiin. Ali sai heidät tekemään hirveitä asioita, sellaisia, jotka on pitänyt salata vuosikausia. Vaikka Ali tapettiin seitsemännen luokan lopulla, pahat tavat eivät kadonneet minnekään. Mutta tyttöjen sietäisi varoa. Kaupungissa on uusi uhka, ja se on roihahtaa liekkeihin.

Valehtelevat viettelijät jatkaa sarjaansa teoksella Tappava, joka on sarjan kuudes osa. Kirja pyörii samoissa fiiliksissä kuin edellinenkin osa, tytöt pähkäilevät edelleen Iania ja miten tämä liittyy kaikkeen ja onko Ian tosiaan kuollut? Mutta nyt Alin murhassa on tapahtunut täyskäänne ja murhaajien kiinnisaaminen on taas askeleen lähempänä. Kirjassa oli jälleen todella paljon toistoja ja se pisti ainakin itseäni harmittamaan, tuntui että yhtä ja samaa asiaa käytiin useassakin kohtaa kirjaa läpi.

Emilyn ja Isaacin suhde on niin suloinen romanssi, kuin Romeo ja Julia, ainoastaan tässä tapauksessa pojan vanhemmat yrittävät pitää paria erossa. Toivottavasti pari saa välinsä selvitettyä, Emily on onnellisena paljon tykättävämpi hahmo. Ariasta ja Jasonista olin myös hyvällä fiiliksellä, harmi että lopputulos oli mitä oli. Myös Hanna on iskenyt silmänsä Arian veljeen Mikeen, saa nähdä miten tämä juttu kehkeytyy. Spencerin koko elämä puolestaan kääntyi tämän teoksen aikana ylösalaisin, odotan jännityksellä miten neiti saa asiansa selvitettyä.

Kuten jo aiemmin olen maininnut olen TV-sarjan uskollinen fanittaja. Kirjasarja eroaa kyllä täysit tv-sarjasta, ainakin tähän mennessä. Jokaisessa kirjassa tulee aina jotain uutta ja erilaista sarjaan verrattuna, mikä tietenkin on hyvä asia.


Alkuperäinen nimi: Killer, 2009
Arvosana: 4
Sivut: 325
Gummerus, 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti