perjantai 12. toukokuuta 2017

Sara Shepard - Uskomaton

A:n uhkaukset muuttuvat vaarallisiksi, ja Alin tappaja on yhä vapaalla. Tyttöjen on selvitettävä totuus - A:sta, Alista ja siitä, mitä Hannalle tapahtui - ennen kuin heistä jostakusta tulee A:n seuraava uhri. Heidän penkoessaan Rosewoodin salaisuuksia herää yksi kysymys: onko tämä kaiken kauheuden loppu... vai onko se vain alkua?

Uskomaton jatkaa Valehtelevien viettelijöiden sarjaa neljäntenä osana. Tytöt pääsivät jo niin lähelle A:n henkilöllisyyttä, kunnes se kiskaistiin heiltä pois ja Hanna menetti muistinsa, muisti tietenkin palaa takaisin kirjan lopussa ja sillä on kohtalokkaat seuraukset. Kirjassa ei loppujen lopuksi tapahtunut juuri mitään, paitsi kirjan loppupuolella, mutta silti janosin vaan lisää. Valitettavasti en ole vielä saanut aikaiseksi ostaa seuraavaa osaa, joten sen metsästys alkakoon.

Hannan ja Lucasin suhde on kuin kirsikka kakun päälle, Lucas vaikuttaa niin sympaattiselta ja suloiselta pojalta, mutta onko Hanna valmis mahdollisesti menettämään maineensa jos alkaa seurustella kaikkien vieroksuman Lucasin kanssa? Nyt Emilykin alkoi vähän enemmän kiinnostaa hahmona suuren draamansa vuoksi, mutta pysyykö se sellaisenaan - se jää nähtäväksi. Aria puolestaan menetti hiukan pointsejaan kun pyöri vain isänsä uuden heilan perässä A:lta saatujen vihjeiden perusteella. Spencer nyt elää draaman keskellä aina, joten hänestä ei voi kuin pitää. En pitänyt tv-sarjassa ollenkaan Jennasta, mutta tähän mennessä luetun osalta olen kyllä eri mieltä, toki kaikki voi olla vain teatteria, mutta ainakin minuun esitys puree täydellisesti.


Alkuperäinen nimi: Unbelievable, 2008
Arvosana: 4
Sivut: 320
Gummerus, 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti